Afwerking

Eenvoudig en mooi afwerken


De meubels zijn na het dompelbad volledig kaal en klaar voor verdere behandeling. Logerij Nootdorp biedt u wel een uitgebreid assortiment aan middelen waarmee meubels opknappen makkelijk zelf te doen is. Helemaal in uw trend! Want er is niets heerlijker dan het gevoel van een nieuw interieur, wetende dat u geen grote kosten heeft gemaakt.


Het afwerken is een eenvoudig proces. Het is niet meer dan het meubel licht opschuren en vervolgens behandelen met het door u uitgekozen afwerkmiddel.Heeft u hier onverhoopt zelf geen zin in, geen tijd voor of wilt u dit om andere redenen niet zelf doen, dan hebben wij een aantal goede meubelspuiters in ons netwerk die wij u graag aanraden.

 

HET JUISTE AFWERKMIDDEL

Als er al iets moeilijk is aan het afwerkproces dan is het wellicht het uitzoeken van de juiste afwerking. Het afwerkmiddel is onder andere bepalend voor het wel of niet zien van de houtstructuur. U kunt ervoor kiezen een kleur aan te brengen, maar kleurloos aflakken is natuurlijk ook een mogelijkheid. Wij bieden u een ruime keuze in middelen en adviseren u graag welk middel het door uw gewenste resultaat biedt. Wilt u alvast een voorproefje van de mogelijkheden, raadpleeg dan het afwerk-keuzeschema. Meubels opknappen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

Bekijk het afwerk-keuzeschema>