VW restauratieproject

Ook zo toe aan vernieuwing in huis? Droomt u van een nieuw interieur zonder hoge kosten? Denk dan eens aan lak en verf verwijderen van hout en meubels, om ze vervolgens een volledig nieuw karakter te geven! Het eindresultaat is volledig blank hout, zoals het ooit door de meubelmaker is afgeleverd.We willen allemaal graag een interieur wat past bij de trends. Helaas is het aanpassen van uw interieur normaliter een prijzige aangelegenheid. Alhoewel? Logerij Nootdorp biedt u de mogelijkheid om met een vriendelijk budget uw interieur een volledig nieuwe uitstraling te geven.

ADVIES BIJ 'T AFWERKEN

Bij Logerij Nootdorp ontdoen wij meubels, deuren en kasten van oude verf en  

 

Ook zo toe aan vernieuwing in huis? Droomt u van een nieuw interieur zonder hoge kosten? Denk dan eens aan lak en verf verwijderen van hout en meubels, om ze vervolgens een volledig nieuw karakter te geven! Het eindresultaat is volledig blank hout, zoals het ooit door de meubelmaker is afgeleverd.

 

We willen allemaal graag een interieur wat past bij de trends. Helaas is het aanpassen van uw interieur normaliter een prijzige aangelegenheid. Alhoewel? Logerij Nootdorp biedt u de mogelijkheid om met een vriendelijk budget uw interieur een volledig nieuwe uitstraling te geven.

 

ADVIES BIJ 'T AFWERKEN

Bij Logerij Nootdorp ontdoen wij meubels, deuren en kasten van oude verf en  

De logerij voor een nieuwe bedrijfsauto

 

Door het werk wat we doen komen we met veel mensen contact.    Zo hadden we in 2005 met twee winkeleigenaren van de Aert van der Goesstraat in gemeente Den Haag een bijzondere ontmoeting die wel zeer verstrekkende gevolgen had.

 

Wat voor veel liefhebbers van oude auto's een droom is, gebeurde die dag bij ons.Er werd ons een oude volkswagen transporter uit 1954 aangeboden.Verstopt in een opslagruimte in het statenkwartier in Den Haag stond deze auto meer dan 30 jaar langzaam weg te rotten.na een eerste inspectie werd besloten te bus in oude glorie te gaan herstellen.Dat dit een enorme klus zou worden gezien de staat van het voertuig wisten we zeker wel .De dag dat de bus uit zijn rommelige stalling werd getrokken en na jaren voor het eerst weer daglicht zag is met videocamera vastgelegd.Ook het complete restauratieproces is in delen gedocumenteerd met video en op you-tube geplaatst.Het streven is om medio 2014 de bus in originele staat weer op de weg te krijgen,voorzien van nieuwe reclame van logerij nootdorp in de stijl van toen.

 

Bezoek het kanaal van logerij op you-tube hieronder vind u de link.

 

                                www.youtube.com/user/logerij