Meubels logen in Brabant

logo

Meubels logen in Brabant

Logerij Nootdorp is door de centrale ligging in de Randstad uitstekend bereikbaar. In het verleden bleek dat, wanneer de reistijd en afstand van en naar Nootdorp toe te groot werd, er besloten werd om niet van onze diensten gebruik te maken. Dat vinden wij natuurlijk jammer! 

Inleverpunt in Veldhoven

Om die reden hebben wij een extra inleverpunt in Veldhoven gerealiseerd. Op deze locatie is het mogelijk om uw meubels in te leveren en twee weken later weer op te halen. Nu kunt u werkelijk alles laten logen in Nootdorp.

Transport van meubels

In Veldhoven betreft het slechts een inleverpunt, geen productieruimte. De meubels zullen naar Nootdorp worden getransporteerd en in Nootdorp worden behandeld. Toekomstige plannen zijn er om ook vanuit Veldhoven een transportservice aan huis op te zetten.

Uw contact Jan van der Torren

Jan van der Torren, woonachtig in Veldhoven, is al jarenlang een betrouwbare leverancier van ons in verschillende gereedschappen en machines onder de naam TTS. Door het in ons gestelde vertrouwen in dhr. van der Torren om de locatie in Veldhoven net zoals in Nootdorp te organiseren en structureren, is deze samenwerking ontstaan. Het pand is goed verzorgd en bereikbaar. Industriegebied de Run in Veldhoven is uitstekend bereikbaar vanuit de omgeving Eindhoven. Wij verzoeken u om altijd eerst contact te zoeken met de locatie in Nootdorp. 

Contact opnemen

Voordeur in één dag schoon

Het ontlakken van voor- en achterdeuren doet Logerij Nootdorp binnen één dag. Wij verwijderen die dag alle verfresten van de deur. Eind van de dag hangt de deur dus weer veilig in uw woning. Dat is wel zo prettig voor u!

Meer over voordeur-service

Transportservice

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de meubels te brengen en/of te halen, helpen wij u daarbij graag met onze transportservice. Wij verzorgen wekelijks transport op zaterdag en bieden u deze service voor een nette prijs. Zo weet u zeker dat uw meubels op een goede manier op de plaats van bestemming aankomen.

Meer over transport

Teak hout tuinset schoonmaken

Iedereen wil graag een volledig onderhoudsvrije tuinset. Maar na jaren van blootstelling aan het Nederlandse weer is de kans aanwezig dat algen, verwering en het loslaten van afwerklagen de nieuwe uitstraling heeft aangetast. Ons koude bad met ontlakkingsvloeistof is geschikt voor teak, eiken en overige houtsoorten.

Meer over Teak schoonmaken