Transport weekend-arrangement

logo

Transport weekend-arrangement

Wilt u gebruik maken van onze diensten, maar vindt u de afstand naar Nootdorp te groot om heen en weer te rijden? Dan hebben wij iets leuks! Wij bieden een compleet verzorgd weekend-arrangement aan in het hotel van 'Buitengoed de Uylenburg' te Delfgauw. 

Een weekend lekker genieten

U brengt uw meubels op vrijdag bij ons langs, geniet een heel weekend van de prachtige omgeving van 'Buitengoed de Uylenburg'  en op maandagmiddag haalt u uw meubels volledig ontlakt weer bij ons op. Worden de meubels met een aanhangwagen gebracht? Dan kan deze bij ons gestald worden.

Logerij-arrangement

Wij hebben met 'Buitengoed de Uylenburg' een speciale prijs voor het Logerij-arrangement afgesproken. Hiervoor krijgt u drie overnachtingen in het hotel, incl. ontbijt en fietshuur op zondag.

Wat is er te doen in de omgeving

Er is van alles te doen in de omgeving van 'Buitengoed de Uylenburg'. Er is prachtige natuur, maar bijvoorbeeld Delft of het strand zijn ook in de buurt. Een aantal ideëen om te doen?

  • Bezoek aan Delft
  • Dagje strand (Scheveningen)
  • Madurodam
  • Omniversum
  • SEA LIFE Scheveningen
  • Iedere zaterdag vindt u in Delft een antiek-, curiosa-, en boekenmarkt in het centrum van de Hippolytusbuurt, te weten aan de Voldersgracht, de Wijnhaven, Camaretten, rond de Oude Kerk, Voldersgracht, Boterbrug en Vrouw Juttenland
  • Koninklijke aardewerkfabriek De Porceleyne Fles

Voor meer inspiratie kunt u ook de volgende sites bezoeken:

Boeken arrangement 

Lijkt het u leuk om gebruik te maken van ons special transport weekend-arrangement? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer. Het boeken van het arrangement kan alleen via onze logerij, niet via Buitengoed De Uylenburg.

Contact opnemen

Voordeur in één dag schoon

Het ontlakken van voor- en achterdeuren doet Logerij Nootdorp binnen één dag. Wij verwijderen die dag alle verfresten van de deur. Eind van de dag hangt de deur dus weer veilig in uw woning. Dat is wel zo prettig voor u!

Meer over voordeur-service

Transportservice

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de meubels te brengen en/of te halen, helpen wij u daarbij graag met onze transportservice. Wij verzorgen wekelijks transport op zaterdag en bieden u deze service voor een nette prijs. Zo weet u zeker dat uw meubels op een goede manier op de plaats van bestemming aankomen.

Meer over transport

Teak hout tuinset schoonmaken

Iedereen wil graag een volledig onderhoudsvrije tuinset. Maar na jaren van blootstelling aan het Nederlandse weer is de kans aanwezig dat algen, verwering en het loslaten van afwerklagen de nieuwe uitstraling heeft aangetast. Ons koude bad met ontlakkingsvloeistof is geschikt voor teak, eiken en overige houtsoorten.

Meer over Teak schoonmaken