Oude paneeldeuren opknappen

logo

Oude paneeldeuren opknappen

De meeste klanten die bij ons terecht komen zijn vaak vol enthousiasme begonnen met het afkrabben, afbijten, schuren of branden van de oude verflaag. Maar helaas niet met het gewenste resultaat. Gelukkig kunnen wij ervoor zorgen dat de volledige verflaaf verwijderd wordt.

Deuren logen is zorgvuldig werk

Om een goed eindresultaat te krijgen, doorlopen de deuren bij ons alsnog het hele ontlakkingsproces. Het proces van het verwijderen van de verf verwijderen wordt door ons altijd afgesloten met het volledig neutraliseren van het hout. Dit gebeurt met een dompelproces; in een bad gevuld met vloeistof om alle actieve stoffen van het ontlakken op te heffen. Deze vloeistof wordt voor het drogen weer verwijderd.

Juiste proces voor verf verwijderen van paneeldeuren

Door onze jarenlange ervaring met oude paneeldeuren uit de binnenstad van Den Haag , Amsterdam en andere steden voorkomen wij problemen met een correcte bedrijfsinrichting en proceskeuze. Om het proces begrijpelijker te maken voor u, en omdat wij graag openheid van zaken geven, vindt u in onderstaande film het gehele proces in beeld.

Lijmverbindngen worden niet aangetast

Onze vakmensen verstaan hun vak en zorgen ervoor dat alle deuren met zorg behandeld worden. De goede lijmverbindingen van de deuren worden niet aangetast. Na ongeveer een week staan uw deuren volledig verfvrij klaar. Soms adviseren wij een langere droogtijd bij ons in het bedrijf, maar dit stemmen we uiteraard vooraf met u af.

Offerte aanvragen

Voordeur in één dag schoon

Het ontlakken van voor- en achterdeuren doet Logerij Nootdorp binnen één dag. Wij verwijderen die dag alle verfresten van de deur. Eind van de dag hangt de deur dus weer veilig in uw woning. Dat is wel zo prettig voor u!

Meer over voordeur-service

Transportservice

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de meubels te brengen en/of te halen, helpen wij u daarbij graag met onze transportservice. Wij verzorgen wekelijks transport op zaterdag en bieden u deze service voor een nette prijs. Zo weet u zeker dat uw meubels op een goede manier op de plaats van bestemming aankomen.

Meer over transport

Teak hout tuinset schoonmaken

Iedereen wil graag een volledig onderhoudsvrije tuinset. Maar na jaren van blootstelling aan het Nederlandse weer is de kans aanwezig dat algen, verwering en het loslaten van afwerklagen de nieuwe uitstraling heeft aangetast. Ons koude bad met ontlakkingsvloeistof is geschikt voor teak, eiken en overige houtsoorten.

Meer over Teak schoonmaken