Waterzuivering

logo

Waterzuivering

De tijden dat vervuild water gewoon in het riool, sloot of rivier geloosd konden worden, liggen gelukkig ver achter ons. Het is geen geheim dat bij ons proces ook stoffen in het afvalwater worden aangetroffen die op een milieu verantwoordelijke wijze verwerkt moeten worden. Het is daarom van belang deze schadelijke stoffen te filteren uit ons afvalwater. 

Zuiveringsproces

De wet verontreiniging oppervlaktewater (W.V.O) heeft bepaald wat de maximale lozingsnorm is. Wij zijn van mening dat elk bedrijf wat dergelijke werkzaamheden als ons uitvoert de afvalwaterproblematiek goed op orde moet hebben., en bereid moet zijn om dit te willen verbeteren. Wij geven onze klanten openheid van zaken omtrent ons zuiveringsproces. De schematische weergave geeft aan hoe per fase het water gezuiverd wordt. Elk jaar investeren wij in verbeteringen om het proces nog beter te beheersen. 

Proces waterzuivering in beeld

  • Mengcompartimenten: hierin word een Flocpoeder toegevoegd,Dit hecht zich vast aan de zware metalen en verfdeeltjes.
  • Filterband: zorgt dat de vaste stoffen en het flocmiddel worden gescheiden van het afvalwater
  • Beluchtingsunit: hierbij wordt zuurstof in het afvalwater aangebracht
  • Afvoer volgens W.V.O.: dit water is geschikt om afgevoerd te worden
  • Verf afval voor verbranding: wordt bij een vuilverbrander aangeboden om verwerkt te worden

Voordeur in één dag schoon

Het ontlakken van voor- en achterdeuren doet Logerij Nootdorp binnen één dag. Wij verwijderen die dag alle verfresten van de deur. Eind van de dag hangt de deur dus weer veilig in uw woning. Dat is wel zo prettig voor u!

Meer over voordeur-service

Transportservice

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de meubels te brengen en/of te halen, helpen wij u daarbij graag met onze transportservice. Wij verzorgen wekelijks transport op zaterdag en bieden u deze service voor een nette prijs. Zo weet u zeker dat uw meubels op een goede manier op de plaats van bestemming aankomen.

Meer over transport

Teak hout tuinset schoonmaken

Iedereen wil graag een volledig onderhoudsvrije tuinset. Maar na jaren van blootstelling aan het Nederlandse weer is de kans aanwezig dat algen, verwering en het loslaten van afwerklagen de nieuwe uitstraling heeft aangetast. Ons koude bad met ontlakkingsvloeistof is geschikt voor teak, eiken en overige houtsoorten.

Meer over Teak schoonmaken