Prijzen

logo

Kosten voor het logen

Logerij Nootdorp biedt u de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief het gevoel van een nieuwe huiskamer te ervaren. Maar wat kost ons vakmanschap nu precies?

Elk meubelstuk is uniek 

Elk meubelstuk is uniek in zijn soort. Daarom geven wij geen standaard prijslijsten af. Wij baseren de prijzen op basis van afmetingen en bewerkelijkheid. Telefonisch of per mail kunnen wij u een nagenoeg definitieve prijs opgeven, aan de hand van de afmetingen, omschrijving en eventuele foto die u aan ons doorgeeft. 

Prijs aanvragen

Bent u benieuwd wat het kost om uw meubels een tweede leven te geven? Stuur ons gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een foto van uw meubelstuk(ken) en de exacte afmetingen ervan. Op basis van deze gegevens kunnen wij u bijna altijd een definitieve prijs geven. Wij streven ernaar om binnen 48 uur een passende offerte toe te sturen. Alle door ons gemaakte offertes zijn geheel vrijblijvend, en worden door ons ook niet nagebeld of gemaild. 

Offerte aanvragen

Voordeur in één dag schoon

Het ontlakken van voor- en achterdeuren doet Logerij Nootdorp binnen één dag. Wij verwijderen die dag alle verfresten van de deur. Eind van de dag hangt de deur dus weer veilig in uw woning. Dat is wel zo prettig voor u!

Meer over voordeur-service

Transportservice

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de meubels te brengen en/of te halen, helpen wij u daarbij graag met onze transportservice. Wij verzorgen wekelijks transport op zaterdag en bieden u deze service voor een nette prijs. Zo weet u zeker dat uw meubels op een goede manier op de plaats van bestemming aankomen.

Meer over transport

Teak hout tuinset schoonmaken

Iedereen wil graag een volledig onderhoudsvrije tuinset. Maar na jaren van blootstelling aan het Nederlandse weer is de kans aanwezig dat algen, verwering en het loslaten van afwerklagen de nieuwe uitstraling heeft aangetast. Ons koude bad met ontlakkingsvloeistof is geschikt voor teak, eiken en overige houtsoorten.

Meer over Teak schoonmaken