Afwerking

logo

Advies bij het afwerken

De meubels zijn na het dompelbad volledig kaal en klaar voor verdere behandeling. Logerij Nootdorp biedt u een uitgebreid assortiment aan middelen waarmee meubels opknappen gemakkelijk zelf te doen is. Helemaal in uw eigen smaak. Wat een heerlijk gevoel om een nieuw interieur te hebben, wetende dat u geen grote kosten heeft gemaakt. En ook nog eens zelf mooi afgewerkt!

Eenvoudig afwerken van uw meubels

Het afwerken is een eenvoudig proces. Het is niet meer dan het meubel licht opschuren en vervolgens behandelen met het door u uitgekozen afwerkmiddel. Heeft u toch geen zin of tijd, of een andere reden om het niet zelf te doen, vraag ons dan gerust om advies. Wij hebben een aantal goede meubelspuiters in ons netwerk die wij u graag aanraden.

Het juiste afwerkmiddel kiezen

Als er al iets moeilijk is aan het afwerkproces dan is het wellicht het kiezen van het juiste afwerkmiddel. Het afwerkmiddel is o.a. bepalend voor het wel of niet zien van de houtstructuur. U kunt ervoor kiezen een kleur aan te brengen, maar kleurloos aflakken is natuurlijk ook een mogelijkheid. Wij bieden u een ruime keuze in middelen en adviseren u graag welk middel het door uw gewenste resultaat biedt. Om u te helpen bij het kiezen van het juiste afwerkmiddel, hebben wij een afwerk-keuzeschema ontwikkeld. Zo komt u bij het afwerkmiddel uit dat precies aansluit bij uw wens. Meubels opknappen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Bekijk het afwerk-keuzeschema

Voordeur in één dag schoon

Het ontlakken van voor- en achterdeuren doet Logerij Nootdorp binnen één dag. Wij verwijderen die dag alle verfresten van de deur. Eind van de dag hangt de deur dus weer veilig in uw woning. Dat is wel zo prettig voor u!

Meer over voordeur-service

Transportservice

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de meubels te brengen en/of te halen, helpen wij u daarbij graag met onze transportservice. Wij verzorgen wekelijks transport op zaterdag en bieden u deze service voor een nette prijs. Zo weet u zeker dat uw meubels op een goede manier op de plaats van bestemming aankomen.

Meer over transport

Teak hout tuinset schoonmaken

Iedereen wil graag een volledig onderhoudsvrije tuinset. Maar na jaren van blootstelling aan het Nederlandse weer is de kans aanwezig dat algen, verwering en het loslaten van afwerklagen de nieuwe uitstraling heeft aangetast. Ons koude bad met ontlakkingsvloeistof is geschikt voor teak, eiken en overige houtsoorten.

Meer over Teak schoonmaken