Voordeurservice 1 dag

logo

Verf verwijderen van uw voordeur

Het ontlakken van uw deur, zoals voor- en achterdeuren, verzorgt Logerij Nootdorp binnen 1 dag. Wij verwijderen die dag alle verfresten van de deur. En aan het eind van de dag hangt de deur weer veilig in uw woning. Dat is wel zo prettig voor u!

Werkwijze

  • U brengt de deur(en) voor 09.00 uur 's morgens
  • U haalt de deur(en) na 16.00 uur weer op.
  • Alleen op afspraak

Ook uw voordeur laten logen? Maak telefonisch een afspraak via 015 310 70 58.

Contact opnemen

Voordeur in één dag schoon

Het ontlakken van voor- en achterdeuren doet Logerij Nootdorp binnen één dag. Wij verwijderen die dag alle verfresten van de deur. Eind van de dag hangt de deur dus weer veilig in uw woning. Dat is wel zo prettig voor u!

Meer over voordeur-service

Transportservice

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de meubels te brengen en/of te halen, helpen wij u daarbij graag met onze transportservice. Wij verzorgen wekelijks transport op zaterdag en bieden u deze service voor een nette prijs. Zo weet u zeker dat uw meubels op een goede manier op de plaats van bestemming aankomen.

Meer over transport

Teak hout tuinset schoonmaken

Iedereen wil graag een volledig onderhoudsvrije tuinset. Maar na jaren van blootstelling aan het Nederlandse weer is de kans aanwezig dat algen, verwering en het loslaten van afwerklagen de nieuwe uitstraling heeft aangetast. Ons koude bad met ontlakkingsvloeistof is geschikt voor teak, eiken en overige houtsoorten.

Meer over Teak schoonmaken