Over ons

logo

Historie Logerij Nootdorp

Logerij Nootdorp heeft al ruim 30 jaar ervaring in het verwijderen van verf en lakresten. Vakmanschap is er dus genoeg aanwezig in ons bedrijf en daar kunt u uiteraard van profiteren.

Familiebedrijf

De logerij is ruim 30 jaar geleden in Nootdorp door de heer Scholte gestart in een kleine loods met daarin enkele baden voor het ontlakken en was verwijderen van meubels. Na enkele jaren werd het bedrijf binnen de familie overgedragen. Klaas en Tineke Borsboom hebben het bedrijf verder uitgebouwd. Met diverse Arbo-vriendelijke voorzieningen is het werk een stuk aangenamer geworden. Stralen of looijen doen wij niet, dit zijn namelijk compleet andere processen.

Kwaliteit hoog in het vaandel

In het jaar 2001 heeft Serge van der Goes, na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben, het bedrijf overgenomen. Vandaag de dag werkt Serge samen met zijn vrouw Margret met veel plezier aan uw nieuwe interieur. Kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. U vindt ook een groot assortiment aan afwerkmiddelen in de logerij: van kleurloze lak tot krijtverf in wel 100 kleuren.

Opvallende bedrijfsbus

Door het werk wat we doen komen we met veel mensen in contact. Zo hadden we in 2005 met een winkeleigenaar van de Aert van der Goesstraat in gemeente Den Haag een bijzondere ontmoeting die wel zeer verstrekkende gevolgen had.

Oude Volkswagen Transporter

Wat voor veel liefhebbers van oude auto's een droom is, gebeurde die dag bij ons. Er werd ons een oude Volkswagen Transporter uit 1954 aangeboden. Verstopt in een opslagruimte in het statenkwartier in Den Haag stond deze auto meer dan 30 jaar langzaam weg te rotten. Na een eerste inspectie werd besloten de bus in oude glorie te gaan herstellen. Dat dit een enorme klus zou worden gezien de staat van het voertuig, wisten we wel. De dag dat de bus uit zijn rommelige stalling werd getrokken en na jaren voor het eerst weer daglicht zag is met videocamera vastgelegd. Ook het complete restauratieproces is in delen gedocumenteerd met video en op YouTube geplaatst. Het streven was om medio 2014 de bus in originele staat weer op de weg te krijgen, voorzien van nieuwe reclame van Logerij Nootdorp in de stijl van toen.

 

 

{cookie}{/cookie}

 

Bekijk alle video's over de VW Barn Split Window renovatie op ons Youtube kanaal