Verf verwijderen

Erik den Blaauwen logo

Verf, lak en was verwijderen van meubels

Vind u het ook zo lastig om verf van meubels te verwijderen? Logerij Nootdorp heeft voor u de oplossing voor het verwijderen van verf, was en lak van bijvoorbeeld meubels, deuren, kastjes en verwarmingen.

Oude meubels opknappen

Oude meubels opknappen is leuk en zorgt voor een nieuwe uitstraling van uw interieur. Een meubelstuk van overgrootmoeder, originele paneeldeuren of klassieke eetkamerstoelen... Logerij Nootdorp ontdoet alle meubels van verf, lak of boenwas. Dit geeft uw woonkamer een nieuwe look! Zo heeft u de uitstraling van een nieuw interieur tegen relatief lage kosten.

Naast verf verwijderen, zijn wij ook uw specialist in:

  • boenwas verwijderen
  • lak verwijderen
  • beits verwijderen
  • olie verwijderen

Lees meer over het opknappen van uw meubels >

Offerte aanvragen

Voordeur in één dag schoon

Het ontlakken van voor- en achterdeuren doet Logerij Nootdorp binnen één dag. Wij verwijderen die dag alle verfresten van de deur. Eind van de dag hangt de deur dus weer veilig in uw woning. Dat is wel zo prettig voor u!

Meer over voordeur-service

Transportservice

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de meubels te brengen en/of te halen, helpen wij u daarbij graag met onze transportservice. Wij verzorgen wekelijks transport op zaterdag en bieden u deze service voor een nette prijs. Zo weet u zeker dat uw meubels op een goede manier op de plaats van bestemming aankomen.

Meer over transport

Teak hout tuinset schoonmaken

Iedereen wil graag een volledig onderhoudsvrije tuinset. Maar na jaren van blootstelling aan het Nederlandse weer is de kans aanwezig dat algen, verwering en het loslaten van afwerklagen de nieuwe uitstraling heeft aangetast. Ons koude bad met ontlakkingsvloeistof is geschikt voor teak, eiken en overige houtsoorten.

Meer over Teak schoonmaken