Teak tuinmeubelen

logo

Opknappen van uw teak tuinmeubelen

Iedereen wil graag een volledig onderhoudsvrije tuinset. Maar na jaren van blootstelling aan het Nederlandse weer is de kans aanwezig dat algen, verwering en het loslaten van afwerklagen de nieuwe uitstraling heeft aangetast. Teak logen in ons warme loogbad kan niet, maar ons koude bad met ontlakkingsvloeistof is wel geschikt voor het ontlakken van teak, eiken en overige houtsoorten.

Verwijderen van jachtlak of bootlak

Vanwege de goede eigenschappen van teakhout wordt deze houtsoort vaak toegepast door jachtenbouwers en meubelfabrikanten. Het ontlakken en reinigen van teakhout doen wij in hetzelfde dompelproces. Na dit dompelproces geven wij teakhout nog een iets andere vervolgbehandeling, waardoor het weer als nieuw lijkt. Zwarte vlekken (verwering) in het hout, veelal door insluiting van vocht door de afwerklaag, verdwijnen. Ook jachtlak of bootlak kan verwijderd worden van o.a.:

  • stuurwielen
  • dekdelen
  • masten

Afwerking tuinmeubels

Buitenmeubels dienen uiteraard anders te worden behandeld, om na onze behandeling zo lang mogelijk weer de volledig nieuwe uitstraling vast te houden, of misschien wel het natuurlijk laten vergrijzen van tuinmeubelen behoort ook tot de mogelijkheden. Laat u door ons informeren over de diverse mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Voordeur in één dag schoon

Het ontlakken van voor- en achterdeuren doet Logerij Nootdorp binnen één dag. Wij verwijderen die dag alle verfresten van de deur. Eind van de dag hangt de deur dus weer veilig in uw woning. Dat is wel zo prettig voor u!

Meer over voordeur-service

Transportservice

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de meubels te brengen en/of te halen, helpen wij u daarbij graag met onze transportservice. Wij verzorgen wekelijks transport op zaterdag en bieden u deze service voor een nette prijs. Zo weet u zeker dat uw meubels op een goede manier op de plaats van bestemming aankomen.

Meer over transport

Teak hout tuinset schoonmaken

Iedereen wil graag een volledig onderhoudsvrije tuinset. Maar na jaren van blootstelling aan het Nederlandse weer is de kans aanwezig dat algen, verwering en het loslaten van afwerklagen de nieuwe uitstraling heeft aangetast. Ons koude bad met ontlakkingsvloeistof is geschikt voor teak, eiken en overige houtsoorten.

Meer over Teak schoonmaken