Transportservice

Transportservice

Nadat u ervoor gekozen heeft uw bestaande interieur met een beperkt budget te voorzien van een volledig nieuwe look, kunt u ook kiezen voor het gemak van onze transportservice.

Wekelijks transport op zaterdag

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de meubels te brengen en/of te halen, helpen wij u daarbij graag met onze transportservice. Wij verzorgen wekelijks transport op zaterdag en bieden u deze service voor een nette prijs. Zo weet u zeker dat uw meubels op een goede manier op de plaats van bestemming aankomen.

Voorwaarden voor transport

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het transport, waardoor wij de tarieven aantrekkelijk kunnen houden.

  • Onze chauffeur komt alleen, zorgt u er dus voor dat er voldoende hulp aanwezig is.
  • De kosten zijn gebaseerd op enkel het vervoeren van de meubels vanaf de eerste drempel. De chauffeur kan u helpen, maar dit is enkel service. Wij dragen de verantwoordelijkheid vanaf de drempel naar buiten.
  • De doorgang naar buiten dient vrij van obstakels te zijn, zodat er makkelijk ingeladen kan worden.
  • Zorg ervoor dat de meubels gereed zijn voor transport, dus kasten leeg, tafels afgeruimd.

Als u deze voorwaarden nakomt, zorgen wij graag voor een goede aflevering van uw spullen. 

Aanvragen transportservice

Indien u van de transportservice gebruik wilt maken, kunt u het beste telefonisch contact via 015 310 70 58 opnemen, zodat het transport ingepland kan worden.

Offerte aanvragen

Voordeur in één dag schoon

Het ontlakken van voor- en achterdeuren doet Logerij Nootdorp binnen één dag. Wij verwijderen die dag alle verfresten van de deur. Eind van de dag hangt de deur dus weer veilig in uw woning. Dat is wel zo prettig voor u!

Meer over voordeur-service

Teak hout tuinset schoonmaken

Iedereen wil graag een volledig onderhoudsvrije tuinset. Maar na jaren van blootstelling aan het Nederlandse weer is de kans aanwezig dat algen, verwering en het loslaten van afwerklagen de nieuwe uitstraling heeft aangetast. Ons koude bad met ontlakkingsvloeistof is geschikt voor teak, eiken en overige houtsoorten.

Meer over Teak schoonmaken