Krijtverf

logo

Krijtverf l'Authentique

Een van de trends op dit moment is de krijtverf van l'Authentique (voorheen Grootmoeder Kastje). Deze verflijn bestaat uit 100 kleuren krijtverf. Het zijn stuk voor stuk warme, authentieke kleuren die je huis een behaaglijk en rustiek gevoel geven.

Wat is krijtverf?

Krijtverf of kalkverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en meubels een zeer matte, fluweelachtige uitstraling geeft. De natuurlijke pigmenten in de verf zorgen ervoor dat de kleuren levendig zijn.

Kleurkaart met 100 kleuren

De 100 kleuren krijtverf die op onderstaande kaart getoond worden kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Kom gerust langs in onze logerij om de werkelijke kleurstalen te bekijken.

Bekijk de Kleurkaart

 

Voordeur in één dag schoon

Het ontlakken van voor- en achterdeuren doet Logerij Nootdorp binnen één dag. Wij verwijderen die dag alle verfresten van de deur. Eind van de dag hangt de deur dus weer veilig in uw woning. Dat is wel zo prettig voor u!

Meer over voordeur-service

Transportservice

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de meubels te brengen en/of te halen, helpen wij u daarbij graag met onze transportservice. Wij verzorgen wekelijks transport op zaterdag en bieden u deze service voor een nette prijs. Zo weet u zeker dat uw meubels op een goede manier op de plaats van bestemming aankomen.

Meer over transport

Teak hout tuinset schoonmaken

Iedereen wil graag een volledig onderhoudsvrije tuinset. Maar na jaren van blootstelling aan het Nederlandse weer is de kans aanwezig dat algen, verwering en het loslaten van afwerklagen de nieuwe uitstraling heeft aangetast. Ons koude bad met ontlakkingsvloeistof is geschikt voor teak, eiken en overige houtsoorten.

Meer over Teak schoonmaken