Keuze in afwerkmiddelen

logo

Keuze in afwerkmiddelen

U kunt naar hartenlust een afwerkmiddel uitkiezen dat past bij uw trendwensen. Gaat u voor verf, of wordt het toch lak of was. Alhoewel Logerij Nootdorp de afwerking niet verzorgd, bieden wij wel een groot assortiment aan middelen die u zelf kunt aanbrengen op uw geloogde meubels, deuren of radiator.

Ons assortiment

Wij hebben een breed assortiment afwerkmiddelen, zoals:

Kom gerust langs in onze logerij, want wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Bezoek onze logerij

Voordeur in één dag schoon

Het ontlakken van voor- en achterdeuren doet Logerij Nootdorp binnen één dag. Wij verwijderen die dag alle verfresten van de deur. Eind van de dag hangt de deur dus weer veilig in uw woning. Dat is wel zo prettig voor u!

Meer over voordeur-service

Transportservice

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de meubels te brengen en/of te halen, helpen wij u daarbij graag met onze transportservice. Wij verzorgen wekelijks transport op zaterdag en bieden u deze service voor een nette prijs. Zo weet u zeker dat uw meubels op een goede manier op de plaats van bestemming aankomen.

Meer over transport

Teak hout tuinset schoonmaken

Iedereen wil graag een volledig onderhoudsvrije tuinset. Maar na jaren van blootstelling aan het Nederlandse weer is de kans aanwezig dat algen, verwering en het loslaten van afwerklagen de nieuwe uitstraling heeft aangetast. Ons koude bad met ontlakkingsvloeistof is geschikt voor teak, eiken en overige houtsoorten.

Meer over Teak schoonmaken